Plexi tisztító

plexi tisztító
Ár:  3.500 Ft/500 ml palack +Áfa

A plexi tisztító (KUNSTSTOFF) megakadályozza a műanyagok statikus feltöltődését, a por vonzását. A műanyagok statikusan töltődnek, ami miatt szó szerint vonzzák a szennyeződéseket.
Ez a szer magas antisztatikus hatással rendelkezik, amely ellensúlyozza a feltöltődést és így a por képződését. Gyengéden tisztítja az anyagok felületét. Alkalmazható minden műanyag felületre, nem okoz korróziót.
A karcolások elkerülése érdekében puha, szöszmentes és nedvszívó ruhával kell felhordani. Az enyhén nedves felületet a tisztítás után hagyja a levegőn megszáradni.
 

Kültéri tisztítás

Alkalmazható az összes ipari, irodai és háztartási műanyag felületén, eszközökön, mint például bútorokon, kiállítási standokon, akril zuhanyzókon és kádakon, autók műanyag felületein is valamint kültéren.

Legyen szó madárürülékről vagy pollenről: a szabadban lévő akrilüveg paneleken lévő szennyeződések általában könnyen eltávolíthatók. Az akrilból készült terasztetőket vagy homlokzatokat gyakran elegendő egy kerti tömlővel lemosni. Ha makacsabb a szennyeződés, használhatunk nagynyomású tisztítót is.  A víznyomásnak azonban 100 bar alatt, a víz hőmérsékletének pedig 70 fok alatt kell lennie.


A mechanikus nagynyomású tisztítók, például a forgókefés tisztítók nem alkalmasak akrilüveghez, mert megkarcolhatják a felületet.
Bizonyos esetekben szükségessé válhat az akril felületek fertőtlenítése, (például védőfalak vagy napellenzők), amelyek hatékonynak bizonyultak a fertőzések ellen. A kereskedelemben kapható fertőtlenítőszerek csak részben alkalmasak, mert némelyik olyan adalékanyagot tartalmaz, amely károsíthatja a márkás akrilüveg felületét.

A baktériumok és vírusok azonban könnyen letörölhetők a felületekről izopropanollal (2-propanollal) és puha ruhával. Ez nem támadja meg a PLEXIGLAS® felületét. Az izopropanolt a gyógyászatban és az iparban használják tisztításra vagy fertőtlenítésre.

Cím
 
Innotern Kft.

Telephely:
1097 Budapest Illatos út 7.
Nyitva tartás
 
Hétfőtől csütörtökig:
8:00 - 16:00-ig

Pénteken:
8:00 - 14:00-ig
Elérhetőség
 
plexik@t-online.hu
+36 1 215 3822
+36 20 942 0542
+36 1 215 3822