WPC medence burkolat

WPC medence burkolat


Wpc medence burkolat nagyszerű választás, ami dekoratív és hatékony megoldást eredményez. E kompozit rendelkezik azzal az előnnyel is, hogy nem szálkásodik és könnyen kezelhető. Nem kell lecsiszolni, impregnálni, olajozni vagy viaszolni, mint a fa vagy kőburkolatokat. Még a klór és a só sem károsíthatja. A szegély felülete nedvesen is csúszásmentes. Különösen fontos a párás környezet miatt, a víz-, és rothadásállósága.  Ebben a tekintetben jól teljesít a hagyományos fa burkolatokhoz képest is. A valódi fával ellentétben kiváló színtartó teljesítménnyel rendelkezik. 3 hónap után a szín csak egy kicsit fakul, majd ezt követően nagyon stabillá válik. Árak a Wood Plastic Composite oldalon találhatók.

További előnyei

A fához képest a kompozitnak számos funkcionális előnye van. Először is jól ellenáll hőmérséklet-ingadozásoknak, a kártevőknek és a gombáknak.
Mivel a e burkolatok legtöbbször újrahasznosított anyagokból készülnek, környezetbarát.
Csomó- és szilánkmentes, így tökéletes mezítlábas használatra.
Kiváló minőségű UV-elnyomó pigmenteket és alapvető hőstabilizátorokat tartalmaz, ami lehetővé teszi, hogy hosszú ideig ellenálljanak a durva napsugaraknak. Alig fakul ki, mivel polimer alapú anyagról van szó. Ez az oka annak, hogy az építészek olyan megoldásokat kerestek, amelyek hosszú ideig megőrzik szín- és méretstabilitásukat. Ez az építőanyag a legjobb megoldás, amely a legkiemelkedőbb időjárás elleni előnyöket kínálja!

Amire figyelni kell

Ne vásároljon a piacra most bevezetett terméket, mert számos fejlesztést korábban gyorsan kivontak a forgalomból!
A házi kedvencek is karcolásokat hagynak maguk után: a kutyák, macskák karmai apró barázdákat kaparhatnak a kompozit szegélybe. Ne próbálja ezeket azonnal eltűntetni, hagyja, hogy az idő múlásával természetes összképet alkossanak.
A nehéz virágládák vagy bútorok alatt a deszkázat meggörbülhet. Ezt elkerülendő tervezze meg a terület berendezését, ezeken a helyeken csökkentse az alépítmény gerendáinak távolságát.
Kerülje a kompozit burkolatú terek üvegtetővel történő fedédét, mert ez túlzott hőterhelést okozhat, mely deformálódáshoz vezethet.
A helytelen összeszerelés is komoly károkat okozhat! Ügyeljen a telepítési útmutató betartására!

Ötletek

sötét wpc medence körül
külső wpc medence burkolat
wpc medence szegély
wpc medence körüli burkolat
Cím
 
Innotern Kft.

Telephely:
1097 Budapest Illatos út 7.
Nyitva tartás
 
Hétfőtől csütörtökig:
8:00 - 16:00-ig

Pénteken:
8:00 - 14:00-ig
Elérhetőség
 
plexik@t-online.hu
+36 1 215 3822
+36 20 942 0542
+36 1 215 3822