WPC

A WPC ("Wood Plastic Composite") burkolat egy fa-műanyag kompozit, mely természetes fa és műanyag rostok egyedülálló keverékéből állítanak elő. A különféle projektekből származó fűrészport, cellulóz, bambusz, földimogyoró héját és a famegmunkálás során keletkező hulladékokat, például fakérget, műanyagporral kombinálják készítéséhez. Így újrahasznosított, környezetbarát.
A műanyag héj megóvja a farészecskék felületét a víz behatolásától, és megakadályozza a fa felületének széttöredezését is. Égése során nem keletkeznek  mérgező gázok. A faanyag mindenféle kezelés nélkül felszerelhető a szabadban - védett a rothadás és az időjárás viszontagságai ellen és nem vetemedik. A pigment adalékanyag UV-állóvá teszi a lapot, enyhe gombaölő szerek hozzáadása pedig eltávolítja a táptalajt a gombáknak, így élettartama meghaladja a 25 évet. Ami a legfontosabb, nem igényel karbantartást festéssel vagy rendszeres felületi bevonattal. A legfigyelemreméltóbb benne, hogy teljes egészében újrahasznosított anyagokból állítható elő, ráadásul ő maga is újrahasznosítható. Az innovatív Wood Plastic Composites lemez számos új és határozott előnyt kínál a hagyományos anyagokkal szemben, amelyeket korábban belső és külső tervezési projektekben használtak.
wpc lap
wpc léc
wpc lemez
wpc burkolat

Típusok:

Tűzállóság

E kompozit burkolatok polimerekből és faporból áll, így sokkal hosszabb ideig képesek ellenállni a lángoknak. Ezért minden esetben előnyben részesíthető a fával, rétegelt lemezzel és más hagyományos anyagokkal szemben kültéri használat esetén.
Nagy sűrűségével és összetételével erős és rendkívül biztonságos megoldások sokféle külső projekthez. Ezt feltétlenül vegye figyelembe, ha a teraszára kültéri konyhát tervez!

 

Felhasználása

Az elemek beltéri, kültéri építési és reklámozási célokra egyaránt alkalmasak. Beltéri alkalmazásokban falburkolatokban, mennyezeti megoldásokban, gardróbszekrényekben, fürdőszoba szekrényekben, ablak- és ajtókeretekben használják.
E sokoldalú kompozit segítségével a teraszok, erkélyek és kertek tetszés szerint szépek, biztonságosak és könnyen gondozhatók.
A deszkák alkalmasak a napos ingatlanokra és az árnyékos kerti sarkok díszítésére. Használhatja kerti ösvény és lépcső, veranda és terasz, ülő- és BBQ terület kialakítására, oszlopok és korlátok burkolására. Előnyei leginkább kültéri használatban érvényesülnek, vagyis ahol a nap és az eső a legnagyobb hatással van a klasszikus faanyagokra.

További előnye

  • nedvesség taszító, nincs rothadásveszély
  • törésbiztos
  • mérettartó
  • könnyű és könnyen szállítható
  • könnyen telepíthető
  • csúszásmentes még nedves állapotban is
  • nagynyomású tisztítóval kezelhető
  • csekély hatással van a környezetére
  • impregnálás, lakk vagy folt nélkül ellenáll a szélnek és az időjárásnak
  • Az épülettulajdonosok költséget és erőfeszítést takarítanak meg az alkalmi és a rendszeres javítások feleslegessé válásával

Árak:

Valamennyi termékünk
KÉSZLETRŐL kapható
Áraink az Áfát nem tartalmazzák!

wpc padló 2 színben
padló 2 színben
párnafa
párnafa
start fém klipsz
start fém klipsz
lefogó műanyag klipsz
lefogó műanyag klipsz
padló elem Méret
(mm)

Ft/szál
szürke 150 x 2900 mm 7.100 +Áfa
barna 150 x 2900 mm 7.100 +Áfa
Kellékek Méret
(mm)
Ft/db
csavar 3,5 x 35-ös 20 + Áfa
csavar 8 x 80 85 + Áfa
lefogató műanyag klipsz - 65 + Áfa
párnafa - 2.700 + Áfa
start fém klipsz - 100 + Áfa
végzáró dugó (barna, szürke) - 133 + Áfa
Cím
 
Innotern Kft.

Telephely:
1097 Budapest Illatos út 7.
Nyitva tartás
 
Hétfőtől csütörtökig:
8:00 - 16:00-ig

Pénteken:
8:00 - 14:00-ig
Elérhetőség
 
plexik@t-online.hu
+36 1 215 3822
+36 20 942 0542
+36 1 215 3822