Innotern - plexi, polikarbonát
Innotern Kft.
céginformációk plexi értékesítés plexi termékek pvc függöny referenciák plexi
céginformáció plexi értékesítés plexi termékek referenciák elérhetőségek noselect
Innotern Honlap

Céginformációk, kapcsolat

Cégünk 1991-ben alakult, telephelyünk jelenleg Budapesten üzemel, 330 m2-en. Fő tevékenységünk plexi és polikarbonát feldolgozás és értékesítés, valamint plotter vágás és fóliázás. Termékeinket és szolgáltatásainkat kereskedelmi, marketing és reklám tevékenységhez, valamint az építőipari piachoz kapcsolódóan ajánljuk. Polikarbonát és plexitermékeink mellett, a pvc függöny forgalmazás kereskedelmi tevékenységünk új ága.

Munkáink során a megrendelő igényeihez maximálisan alkalmazkodva a legmodernebb alapanyagokat használjuk (különböző vastagságú, víztiszta, opál és színes plexi, KÖMA illetve tömör és üregkamrás polikarbonát lapok).

Az alapanyagok forgalmazásán túl elsősorban pleximegmunkálásra szakosodtunk:

  • élhajlítás
  • polírozás
  • marás
  • ragasztás
  • méretre vágás
  • lézeres kivágás
  • gravírozás
  • stb.
referencia fotó referencia fotó referencia fotó

Az alapanyagok és a kivitelezés kiváló minőségének köszönhetően a piac meghatározó résztvevője vagyunk. Készítünk kül- és beltéri információs reklámtáblákat, display rendszereket, egyéb plasztikus feliratokat és dekorációkat. Ezen kívül vállaljuk világító reklámszerkezetek, vákuumformázott logók, búrák teljes körű kivitelezését, építünk teraszt, téli kertet, fedünk medencét (szerkezettel vagy anélkül), - szükség esetén széles körben kiépített kooperációban. A felhasználási lehetőségek széleskörűek, mi pedig magas színvonalon teszünk eleget az egyedi igényeknek is. Megrendelőink elsősorban viszonteladók (reklámügynökségek, építőipari fővállalkozók), vagy közvetlen felhasználók.

Innotern Plexi és Polikarbonát Forgalmazó Kft.
1213 Budapest, Mátra u. 6.
Telephely: 1097 Budapest Illatos út 7.

Telefon/Fax: +36 1 215 3822
Mobil: +36 20 942 0542

Nyitva tartás
Hétfőtől csütörtökig: 8:00 - 16:00-ig
Pénteken: 8:00 - 14:00-ig

E-mail: plexik@t-online.hu

 
1095 Budapest, Soroksári út 58.